Γιατί να κάνω μόνωση με πολυουρεθάνη; | Μονώσεις Γιαννάτος

Γιατί να κάνω μόνωση με πολυουρεθάνη;

Η μόνωση με πολυουρεθάνη σε ταράτσες, τοίχους, πυλωτές κι ελλενίτ έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο στη θερμομόνωση όσο και στη στεγανοποίηση.

Α.Για την ταράτσα μου:

1. Όσο αφορά την θερμομόνωση της επιφάνειας ο συντελεστής θερμό αγωγιμότητας που παρέχει είναι ο καλύτερος δυνατός.Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα ψυγεία οικιακής η επαγγελματικής χρήσης ( ψυγεία σε συνεταιρισμούς με φρούτα κρέατα και φορτηγά ψυγεία με παγωτά) είναι επενδεδυμένα με πολυουρεθάνη.

Επίσης στα προτερήματα της είναι πως δεν δημιουργεί θερμογέφυρες αφού είναι η μόνη θερμομόνωση της αγοράς που δεν είναι σε φύλλα αλλά σε ενιαία μορφή (μην ξεχνάμε ότι είναι σπρέι και διογκώνεται άρα δημιουργεί ενιαία θερμομονωτική λεκάνη χωρίς ραφές και αρμούς).

2. Όσο αφορά στη στεγανοποίηση είναι το μοναδικό στεγανοποιητικό στην αγορά που δεν δημιουργεί ραφές κ αρμούς. Οι στεγανοποιητικές λεκάνες με πολυουρεθάνη είναι ενιαίες και συμπαγείς και 100% αδιάβροχες. Επίσης προτέρημα της είναι η άριστη πρόσφυση της στην επιφάνεια που εφαρμόζεται καλύπτοντας αρμούς κ τριχοειδή σε ταράτσες που μπορεί να μην φαίνονται με γυμνό μάτι. Καλύπτει κι αγκαλιάζει καθώς διογκώνεται κάθε ανωμαλία της ταράτσας, όπως σωληνώσεις που βγαίνουν κάθετα από την πλάκα, εξαεριστικά από τα μπάνια, ποδαράκια από βάσεις ηλιακών, δεξαμενών πετρελαίου και τα σίδερα από τις αναμονές στα μπετά.

 

Β.Για την πυλωτή και τον τοίχο:

  1. Η απόδοση της  θερμομόνωσης με πολυουρεθάνη αναφέρεται παραπάνω στο Α1.
  2. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί εύκολα να βαφτεί η επιφάνεια της πολυουρεθάνης με οποιοδήποτε χρώμα ακριλικο η πλαστικό της αγοράς. Επειδή λοιπόν δεν απαιτείται σοβάντισμα εκ νέου στην μονωμενη επιφάνεια τι τελικό κοστολόγιο μειώνεται στο μισό χωρίς να υστερεί καθόλου στην απόδοση της.

 

Γ.Για τις λαμαρίνες και τα ελλενίτ:

  1. Η απόδοση της  θερμομόνωσης με πολυουρεθάνη αναφέρεται παραπάνω στο Α1.
  2. Προτέρημά της είναι η άριστη πρόσφυση της στην επιφάνεια που εφαρμόζεται αγκαλιάζει τα λουκια που κάνει η λαμαρίνα η το ελλενίτ καλύπτοντας αρμούς και τριχοειδή που μπορεί να μην φαίνονται με γυμνό μάτι.Όσο αφορά στη στεγανοποίηση είναι το μοναδικό στεγανοποιητικό στην αγορά  που δεν δημιουργεί ραφές και αρμους αλλά φτιάχνει ενιαία επιφάνεια. Οι στεγανοποιητικές λεκάνες με πολυουρεθάνη είναι ενιαίες και συμπαγείς κ 100% αδιαβροχες

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *