Η λύση για την αποφυγή μούχλας | Μονώσεις Γιαννάτος

Η λύση για την αποφυγή μούχλας

Έχετε παρατηρήσει στο ταβάνι του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου κάποιες μικρές κουκκίδες στρογγυλές συνήθως που το χρώμα τους είναι πράσινο σκούρο ή μαύρο; Είναι τα πρώτα σημάδια μούχλας (μυκητίασης) που δημιουργούνται και σίγουρα η κατάσταση θα χειροτερέψει αν δεν κάνουμε κάτι για αυτό.

Τι είναι όμως αυτό που δημιούργησε την μούχλα ή την μυκητίαση;

Το σημαντικότερο είναι να ελέγξουμε για ποιο λόγο ο εσωτερικός μας χώρος έχει εκδηλώσει σημάδια υγρασίας και μούχλας. Σε αυτή την περίπτωση το πρώτο που κοιτάζουμε είναι αν υπάρχει μόνωση ταράτσας ή αν είχε γίνει παλιότερα σε πόσο καλή κατάσταση είναι..

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά καθαριστικά για να ‘διώξουμε’ τη μούχλα από τους τοίχους μας ή να προβούμε σε βάψιμο με ειδικά χρώματα και αστάρια υψηλής ποιότητας κατά της υγρασίας. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι παροδικό εφόσον αν δεν δώσουμε ορθή λύση στο πρόβλημά μας και δεν εστιάσουμε στον παράγοντα που μας δημιουργεί την υγρασία απλώς θα χάνουμε χρήματα, χρόνο καθώς και επιβραδύνουμε το καλό της υγείας μας εφόσον η υγρασία είναι ότι χειρότερο.

Με τη μόνωση ταράτσας δίνουμε άμεση λύση στα προβλήματα μούχλας και υγρασίας που δημιουργούνται στον εσωτερικό σας χώρο που προέρχονται από την ταράτσα σας. Το συνεργείο μας κάνοντας επιτόπου διάγνωση του προβλήματος σας, σας επισημαίνει από τι προέρχεται ή υγρασία – μούχλα στον χώρο σας.

Συμβουλή: Η δική μας συμβουλή αν αντιμετωπίζεται προβλήματα όπως υγρασία, μυκητιάσεις, μούχλα, απώλεια θερμοκρασίας χώρου είναι να το αντιμετωπίσετε με ειδική θερμομόνωση άριστης ποιότητας υλικών από εξειδικευμένο συνεργείο.

Όλοι μας μπορούμε να έχουμε μόνωση στην ταράτσα μας δεν αποτελεί ακριβή επένδυση, δημιουργεί ασφάλεια για το εσωτερικό των χώρων μας όσον αφορά την απώλεια της θερμοκρασίας, την υγρασία, της ανεπιθύμητες μυκητιάσεις κ.α . Συμβάλει στην μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και το σημαντικότερο προστατεύει την υγεία μας από διάφορες ασθένειες.

Για εγγυημένη εφαρμογή μονώσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2620200.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *